Laksetaco

Tacofredag hver dag? Her får du en digg variant med fisk du kan spise med god samvittighet alle dager.

Hvor mange nam vil du gi?

Ingen vurderinger enda
2 personer

Ingredienser

  • 2 stk laksefilét
  • 1 pk tacokrydder
  • 1/2 stk mango, i biter
  • 1/2 stk avokado, i skiver
  • 50 g rødkål, i strimler
  • 1/4 stk agurk, i skiver
  • 12 stk cherrytomater, delt i 4
  • litt syltet rødløk
  • 2 ss nøytral olje
  • 4 stk små maistorillas

Instruksjoner

  • Skjær laksen i biter, ca 8 biter per filet, og legg dem på en tallerken eller i en skål. Hell tacokrydderet over og sørg for å dekke alle sidene av fisken med krydder. 
  • La fisken stå mens du kutter alle grønnsaker. Bruk gjerne en ostehøvel eller en potetskreller og lag skiver av agurken på langs. Oppskrift på syltet rødløk finnes her.
  • Når grønnsakene er klare kan du begynne å steke fisken. Ha litt olje i pannen og stek på middels/høy varme. Det er små biter, så de trenger ikke mer enn ca 6 min til sammen. Snu dem en gang underveis.
  • Ta fisken ut av pannen når den er ferdig. Tørk over pannen og varm tortillaene ca 15 sek på hver side.
  • Når tortillaen er varm er det bare å begynne å legge på grønnsaker og fisk i den rekkefølgen du måtte ønske. 
Server gjerne med en salsa i tillegg, f.eks Pico de gallo
Lyst til å prøve et annerledes tacokrydder? Prøv Fuego spice mix.
Husk at hvis du vil bytte maistorillaene i vanlig hvetetortilla er retten ikke glutenfri lenger.
Skriv ut oppskrift

Legg igjen en kommentar

Hvor mange NAM vil du gi?




Lignende oppskrifter

Hack to enable "mathilde"

© 2024 NAMNAMNAM

Vi har endret navn til NAMNAMNAM!