Tacofredag hver dag? Her får du en digg variant med fisk du kan spise med god samvittighet alle dager.
Hvor mange nam vil du gi?
Ingen vurderinger enda
2 personer
Ingredienser
- 2 stk laksefilét
- 1 pk tacokrydder
- 1/2 stk mango, i biter
- 1/2 stk avokado, i skiver
- 50 g rødkål, i strimler
- 1/4 stk agurk, i skiver
- 12 stk cherrytomater, delt i 4
- litt syltet rødløk
- 2 ss nøytral olje
- 4 stk små maistorillas
Instruksjoner
- Skjær laksen i biter, ca 8 biter per filet, og legg dem på en tallerken eller i en skål. Hell tacokrydderet over og sørg for å dekke alle sidene av fisken med krydder.
- La fisken stå mens du kutter alle grønnsaker. Bruk gjerne en ostehøvel eller en potetskreller og lag skiver av agurken på langs. Oppskrift på syltet rødløk finnes her.
- Når grønnsakene er klare kan du begynne å steke fisken. Ha litt olje i pannen og stek på middels/høy varme. Det er små biter, så de trenger ikke mer enn ca 6 min til sammen. Snu dem en gang underveis.
- Ta fisken ut av pannen når den er ferdig. Tørk over pannen og varm tortillaene ca 15 sek på hver side.
- Når tortillaen er varm er det bare å begynne å legge på grønnsaker og fisk i den rekkefølgen du måtte ønske.
Server gjerne med en salsa i tillegg, f.eks Pico de gallo.
Lyst til å prøve et annerledes tacokrydder? Prøv Fuego spice mix.
Husk at hvis du vil bytte maistorillaene i vanlig hvetetortilla er retten ikke glutenfri lenger.