Sommerlig, sunn og god middag.
Hvor mange nam vil du gi?
4 (4 vurderinger)
2 personer
Ingredienser
- 2 porsjoner quinoa
- 2 stk laksefilét
- 2 ts olivenolje
- salt og pepper
- 1/4 stk agurk, i små biter
- 1/2 stk avokado, i små biter
- 8 stk cherrytomater, delt i fire
- 1/2 stk granateple
- 1 stk vårløk, i skiver
- 1 håndfull kruspersille, hakket
Youghurtdressing
- 2 dl youghurt naturell
- 2 fedd hvitløk, finhakket
- 1 ts havsalt
- pepper, smak til
- 1 liten kvist kruspersille, finhakket
Instruksjoner
- Varm opp ovnen på 180 grader.
- Kok quinoaen etter anvisning på pakken.
- Legg laksefiletene i en ildfast form og ha litt olivenolje over. Kvern så litt salt og pepper over. Sett den i ovnen og la den steke i ca 15 minutter, litt avhengig av ovnen din.
- Mens laksen steker – bland sammen ingrediensene til dressingen og sett kaldt.
- Rens granateplet, kutt opp alle grønnsakene og hakk persille.
- Bland sammen med quinoaen når den er ferdig.
- Server laks og quinoa sammen med den kalde yoghurtdressingen.