Laks med quinoasalat

Sommerlig, sunn og god middag.

Hvor mange nam vil du gi?

4 (4 vurderinger)
2 personer

Ingredienser

  • 2 porsjoner quinoa
  • 2 stk laksefilét
  • 2 ts olivenolje
  • salt og pepper
  • 1/4 stk agurk, i små biter
  • 1/2 stk avokado, i små biter
  • 8 stk cherrytomater, delt i fire
  • 1/2 stk granateple
  • 1 stk vårløk, i skiver
  • 1 håndfull kruspersille, hakket

Youghurtdressing

  • 2 dl youghurt naturell
  • 2 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 ts havsalt
  • pepper, smak til
  • 1 liten kvist kruspersille, finhakket

Instruksjoner

  • Varm opp ovnen på 180 grader.
  • Kok quinoaen etter anvisning på pakken.
  • Legg laksefiletene i en ildfast form og ha litt olivenolje over. Kvern så litt salt og pepper over. Sett den i ovnen og la den steke i ca 15 minutter, litt avhengig av ovnen din.
  • Mens laksen steker – bland sammen ingrediensene til dressingen og sett kaldt.
  • Rens granateplet, kutt opp alle grønnsakene og hakk persille.
  • Bland sammen med quinoaen når den er ferdig.
  • Server laks og quinoa sammen med den kalde yoghurtdressingen.
Skriv ut oppskrift

Legg igjen en kommentar

Hvor mange NAM vil du gi?




4 from 4 votes (4 ratings without comment)

Lignende oppskrifter

Hack to enable "mathilde"

© 2024 NAMNAMNAM

Vi har endret navn til NAMNAMNAM!