Noen ganger er en lett fiskemiddag alt man vil ha. Crispy laks stekt i stekepanne med en frisk gresk salat er perfekt for de dagene. Prøv selv da vel!
Hvor mange nam vil du gi?
Ingen vurderinger enda
Totaltid20 minutter min
2 personer
Ingredienser
- 1 stk laksefileter
- salt
- nøytral olje
Salat
- 1 stk tomat, i biter
- 1/2 stk agurk, i biter
- 1/4 stk rødløk, i tynne skiver
- 1 ss sorte oliven, i skiver
- 1 stk avokado, i skiver
Vinaigrette
- 1 fedd hvitløk, presset
- 2 ss olivenolje
- 1 ts rødvinseddik
- 1 ts sitronsaft
- salt
- fetaost
Instruksjoner
- Ha litt salt på hver side av laksefiletene
- Kutt tomat, agurk, løk og oliven og bland sammen.
- Skjær avokado i skiver
- Varm litt nøytral olje i en stekepanne på middels varme og ha i laksen. Stek den ca 3 min på den ene siden, snu den og stek videre i ca 5 min.
- Bland sammen ingrediensene til vinagretten mens laksen steker.
- Fordel salat, avokado og laks på tallerkner og dryss over litt vinaigrette og fetaost.