Sunn og god suppe med mye smak. Er lett å koke sammen om du ikke har mye tid, og likevel meget smakfull.
Hvor mange nam vil du gi?
5 (1 vurdering)
2 personer
Ingredienser
Suppekraft
- 3 ss soyasaus
- 2 stk stjerneanis
- 1 stk kanelstang
- 4 stk nellikspiker
- 1 ts fennikelfrø
- 1 ts korianderfrø
- 1 stk rødløk, grovhakket
- 1 stk chili, finhakket
- 25 g ingefær, finhakket
- 2 ss fiskesaus
- 1 ss sukker
- 1.5 l kyllingbuljong
- 2 stk lime, saften
Suppe
- 400 g kylling
- 200 g risnudler
- 100 g spinat
- 4 stk vårløk
- 1 stk lime, i båter
- koriander
- sesamfrø
Instruksjoner
- Varm opp en tørr kasserolle til middels tempratur. Tilsett alle tørre ingredienser til suppen: kanelstang, stjerneanis, nellik, korianderfrø og fennikelfrø.
- Etter noen minutter tilsetter du soyasaus, limesaft, kyllingkraft, løk, chili og ingefær. Gi det hele et oppkok.
- La suppen koke seg inn i en halv time.
- Stek kyllingfilet i en panne med litt olje og salt og pepper.
- Skjær opp vårløken.
- Kok risnudlene som beskrevet på pakken
- Sil suppekraften.
- Tilsett fiskesaus og sukker, smak til underveis.
- Legg nudler, kylling, spinat og vårløk i en bolle.
- Hell over suppekraften.
- Avslutt med å strø over sesamfrø og koriander.