Kyllingsuppe med spinat og vårløk

Sunn og god suppe med mye smak. Er lett å koke sammen om du ikke har mye tid, og likevel meget smakfull.

Hvor mange nam vil du gi?

5 (1 vurdering)
2 personer

Ingredienser

Suppekraft

  • 3 ss soyasaus
  • 2 stk stjerneanis
  • 1 stk kanelstang
  • 4 stk nellikspiker
  • 1 ts fennikelfrø
  • 1 ts korianderfrø
  • 1 stk rødløk, grovhakket
  • 1 stk chili, finhakket
  • 25 g ingefær, finhakket
  • 2 ss fiskesaus
  • 1 ss sukker
  • 1.5 l kyllingbuljong
  • 2 stk lime, saften

Suppe

  • 400 g kylling
  • 200 g risnudler
  • 100 g spinat
  • 4 stk vårløk
  • 1 stk lime, i båter
  • koriander
  • sesamfrø

Instruksjoner

  • Varm opp en tørr kasserolle til middels tempratur. Tilsett alle tørre ingredienser til suppen: kanelstang, stjerneanis, nellik, korianderfrø og fennikelfrø.
  • Etter noen minutter tilsetter du soyasaus, limesaft, kyllingkraft, løk, chili og ingefær. Gi det hele et oppkok.
  • La suppen koke seg inn i en halv time.
  • Stek kyllingfilet i en panne med litt olje og salt og pepper.
  • Skjær opp vårløken.
  • Kok risnudlene som beskrevet på pakken
  • Sil suppekraften.
  • Tilsett fiskesaus og sukker, smak til underveis.
  • Legg nudler, kylling, spinat og vårløk i en bolle.
  • Hell over suppekraften.
  • Avslutt med å strø over sesamfrø og koriander.
Skriv ut oppskrift

Legg igjen en kommentar

Hvor mange NAM vil du gi?




Lignende oppskrifter

Hack to enable "mathilde"

© 2024 NAMNAMNAM

Vi har endret navn til NAMNAMNAM!