En kjapp, enkel og sunn salat som aldri slår feil. Denne passer perfekt som middag, og lunsj dagen etterpå!
Hvor mange nam vil du gi?
4,60 (5 vurderinger)
2 porsjoner
Ingredienser
- 100 g kylling, kan sløyfes for vegansk alternativ
- smør, til steking
- 1 ts Sriracha, finhakket
- 1 ss soyasaus, glutenfri ved behov
- 2 stk avokado, i biter
- 1 stk agurk, i biter
- 0,5 boks blå stenfrie druer, i biter
- 0,5 stk rødløk, finhakket
- 0,5 glass soltørkede tomater i olje
- 1 pakke ruccola
Instruksjoner
- Stek kyllingen kjapt i varm panne med litt sriracha og soyasaus.
- Bland sammen øvrige ingredienser mens kyllingen står og putrer på svak varme.
Server gjerne med pasta blandet med pesto og creme fraiche og hvitløksbrød.