Kyllingkraft

Hjemmelaget kyllingkraft er til de dagene du har litt ekstra tid til å lage litt ekstra god kraft.

Hvor mange nam vil du gi?

5 (3 vurderinger)
Forbredelsestid15 minutter
Tilbredningstid4 timer
Totaltid4 timer 15 minutter
3 liter

Utstyr

  • Stor kjele

Ingredienser

  • 1 stk kyllingskrog
  • 2 stk kyllingoverlår
  • 4 liter vann

Instruksjoner

  • Ha kyllingen i en stor kjele og hell vann over.
  • Kok opp.
  • Fjern skummet som kommer til overflaten.
  • Skru ned varmen og legg på lokket.
  • La stå i 4 timer på lav varme, det skal såvidt småkoke.
  • Fjern kyllingen og sil kraften. Ha kraften i mindre bokser og bruk i løpet av 3 dager eller sett i fryseren.
  • Ta kjøttet fra lårene av bena og bruk som topping til ramen eller i en kyllingsuppe.
Har du kyllingben eller annen kylling du må få brukt er det bare å slenge dem oppi gryten (det er bena og fettet som gir god kraft)
Mange bruker også grønnsaker og krydder i kraften. Personlig liker jeg å bruke kun kylling for å få en så ren smak som mulig og tilsette ulike smaker senere basert på det jeg skal bruke kraften til.
Skriv ut oppskrift
  1. Tommy

    Skikkelig digg!5 stjerner

  2. Ji

    Diiiiigg!5 stjerner

Legg igjen en kommentar

Hvor mange NAM vil du gi?




5 from 3 votes (1 rating without comment)

Lignende oppskrifter

Hack to enable "mathilde"

© 2025 NAMNAMNAM

Vi har endret navn til NAMNAMNAM!