Kylling, potet og kål toppet med gochujangsaus = perfekt hverdagsmiddag.
Hvor mange nam vil du gi?
Ingen vurderinger enda
Forbredelsestid15 minutter min
Tilbredningstid30 minutter min
Totaltid45 minutter min
Ingredienser
- 400 g kylling lårfilet
- 300 g poteter
- Nøytral olje
- 1/2 stk spisskål
- 1 ss sesamolje
- 2 ss sesamfrø
- 2 stk vårløk
Marinade
- 3 ss soyasaus, glutenfri ved behov
- 1 ss gochugaru
- 1 ts kvernet pepper
- 2 fedd hvitløk
Saus
- 2 ss gochujang
- 1 ss maissirup
- 1 ss riseddik
- 1 ss sesamolje
- 1 ss soyasaus, glutenfri ved behov
- 2 fedd hvitløk
Instruksjoner
- Bland sammen alle ingrediensene til marinaden, kutt kylling i biter og bland sammen med marinaden. Sett til side.
- Kutt potet i terninger. Spre dem utover et stekebrett eller ildfast form og ha litt olje og salt over. Stek på 200 grader til de blir brune i kantene, ca 40 min.
- Bland sammen ingrediensene til sausen.
- Kutt kål i tynne strimler og bland sammen med sesamolje og sesamfrø.
- Når det er ca 10 min til potetene er klare – varm litt olje i en stekepanne på middels/høy varme og stek kyllingen.
- Fordel poteter, kål, kylling og saus i skåler. Strø vårløk på toppen.