Kylling og stekte poteter med gochujangsaus

Kylling, potet og kål toppet med gochujangsaus = perfekt hverdagsmiddag.

Hvor mange nam vil du gi?

Ingen vurderinger enda
Forbredelsestid15 minutter
Tilbredningstid30 minutter
Totaltid45 minutter

Ingredienser

  • 400 g kylling lårfilet
  • 300 g poteter
  • Nøytral olje
  • 1/2 stk spisskål
  • 1 ss sesamolje
  • 2 ss sesamfrø
  • 2 stk vårløk

Marinade

  • 3 ss soyasaus, glutenfri ved behov
  • 1 ss gochugaru
  • 1 ts kvernet pepper
  • 2 fedd hvitløk

Saus

  • 2 ss gochujang
  • 1 ss maissirup
  • 1 ss riseddik
  • 1 ss sesamolje
  • 1 ss soyasaus, glutenfri ved behov
  • 2 fedd hvitløk

Instruksjoner

  • Bland sammen alle ingrediensene til marinaden, kutt kylling i biter og bland sammen med marinaden. Sett til side.
  • Kutt potet i terninger. Spre dem utover et stekebrett eller ildfast form og ha litt olje og salt over. Stek på 200 grader til de blir brune i kantene, ca 40 min.
  • Bland sammen ingrediensene til sausen.
  • Kutt kål i tynne strimler og bland sammen med sesamolje og sesamfrø.
  • Når det er ca 10 min til potetene er klare – varm litt olje i en stekepanne på middels/høy varme og stek kyllingen.
  • Fordel poteter, kål, kylling og saus i skåler. Strø vårløk på toppen.
Skriv ut oppskrift

Legg igjen en kommentar

Hvor mange NAM vil du gi?




Lignende oppskrifter

Hack to enable "mathilde"

© 2024 NAMNAMNAM

Vi har endret navn til NAMNAMNAM!