Kylling- og nudelsalat

Salat med dressing av kokosmelk sammen med kylling og nudler? Denne retten er enkel å lage til mange men like digg å spise rett fra en stor skål alene.

Hvor mange nam vil du gi?

5 (1 vurdering)
Totaltid30 minutter
3 personer

Ingredienser

Kylling

  • 2 stk kyllinglårfilet
  • 1 ss nøytral olje
  • 1 ss soyasaus, (glutenfri ved behov)

Dressing

  • 3 ss soyasaus, (glutenfri ved behov)
  • 1 ss sriracha
  • 1 ss sesamolje
  • 1 ts ingefær, revet
  • 2 fedd hvitløk, revet eller presset
  • 0,5 dl kokosmelk

Salat

  • 0,25 stk rødkål, i tynne strimler
  • 1 stk paprika, i skiver
  • 1 stk sjalottløk, i tynne skiver
  • 1 stk vårløk, i skiver
  • 2 porsjoner risnudler

Til servering

  • 1 stk lime, saften
  • Sesamfrø

Instruksjoner

  • Ha olje og soyasaus over kyllingen og sørg for at alt er dekket. Sett til side.
  • Bland alle ingrediensene til dressingen og sett til side.
  • Stek kyllingen i en stekepanne på høy varme i ca 2 min på hver side. Legg deretter et lokk på pannen, skru ned varmen og stek til den er gjennomstekt. Tid varierer ut i fra størrelse og mengde, så sjekk underveis.
  • Kutt alle grønnsaker til salaten.
  • Kok nudler etter anvisning på pakken. Sett til side.
  • Kutt kyllingen i strimler når den er ferdig stekt.
  • Ha dressingen over nudlene og bland godt.
  • Bland deretter nudlene med resten av grønnsakene og kyllingen.
  • Skvis litt lime på toppen og strø sesamfrø over rett før servering.
Skriv ut oppskrift

Legg igjen en kommentar

Hvor mange NAM vil du gi?




Lignende oppskrifter

Hack to enable "mathilde"

© 2024 NAMNAMNAM

Vi har endret navn til NAMNAMNAM!