Kylling- og nudelsalat

Salat med dressing av kokosmelk sammen med kylling og nudler? Denne retten er enkel å lage til mange men like digg å spise rett fra en stor skål alene.

Hvor mange nam vil du gi?

5 (1 vurdering)
Totaltid30 minutter
3 personer

Ingredienser

Kylling

  • 2 stk kyllinglårfilet
  • 1 ss nøytral olje
  • 1 ss soyasaus, (glutenfri ved behov)

Dressing

  • 3 ss soyasaus, (glutenfri ved behov)
  • 1 ss sriracha
  • 1 ss sesamolje
  • 1 ts ingefær, revet
  • 2 fedd hvitløk, revet eller presset
  • 0,5 dl kokosmelk

Salat

  • 0,25 stk rødkål, i tynne strimler
  • 1 stk paprika, i skiver
  • 1 stk sjalottløk, i tynne skiver
  • 1 stk vårløk, i skiver
  • 2 porsjoner risnudler

Til servering

  • 1 stk lime, saften
  • Sesamfrø

Instruksjoner

  • Ha olje og soyasaus over kyllingen og sørg for at alt er dekket. Sett til side.
  • Bland alle ingrediensene til dressingen og sett til side.
  • Stek kyllingen i en stekepanne på høy varme i ca 2 min på hver side. Legg deretter et lokk på pannen, skru ned varmen og stek til den er gjennomstekt. Tid varierer ut i fra størrelse og mengde, så sjekk underveis.
  • Kutt alle grønnsaker til salaten.
  • Kok nudler etter anvisning på pakken. Sett til side.
  • Kutt kyllingen i strimler når den er ferdig stekt.
  • Ha dressingen over nudlene og bland godt.
  • Bland deretter nudlene med resten av grønnsakene og kyllingen.
  • Skvis litt lime på toppen og strø sesamfrø over rett før servering.
Skriv ut oppskrift

Legg igjen en kommentar

Hvor mange NAM vil du gi?




5 from 1 vote (1 rating without comment)

Lignende oppskrifter

Hack to enable "mathilde"

© 2024 NAMNAMNAM

Vi har endret navn til NAMNAMNAM!