En kjempedeilig kyllingmiddag med litt spice! Nam!
Hvor mange nam vil du gi?
4,20 (5 vurderinger)
2 personer
Utstyr
- Ildfast form
Ingredienser
- 400 g kylling, filet eller lår
- 1 stk paprika, i biter
- 1 stk løk, i biter
- 0.5 stk squash
- 300 g mangochutney
- 1 boks kokosmelk, (ikke lett)
- 1 stk chili, grovhakket
- 2 fedd hvitløk, grovhakket
- 1 stk lime, saften
- 2 ss rød currypaste
- smør, til steking
- peanøtter, kan sløyfes
- koriander, fersk, kan sløyfes
Instruksjoner
- Sett ovnen på 200 grader
- Stek kyllingen i varm panne med smør til den får en gylden stekeskorpe på hver side. Legg til side
- Stek grønnsakene på medium til høy varme til de blir myke og gyldne. Legg til side
- Bland sammen mangochutney, chilli, hvitløk, lime og currypaste i en bolle og stavmiks det hele til en jevn masse
- Legg grønnsaker og kylling i en ildfast form, og hell mangosausen over
- Sett i ovnen i 40 minutter
- Dryss over peanøtter og koriander før servering
Tips: Server med nykokt ris og naanbrød.