Server en deilig kremet maispuré som passer perfekt som dipp til nachos eller som topping til taco. Søt og veldig smakfull!

Hvor mange nam vil du gi?
4,22 (19 vurderinger)
4 porsjoner
Ingredienser
- 340 g mais, på hermetikk
- 1 ss smør, til steking
- 2 ss crème fraîche
- 1/2 ts salt
- 1/2 ts pepper
Instruksjoner
- Smelt smør i en kjele på middels varme
- Tilfør maisen og la den småkoke i smøret i 5 minutter
- Skru av varmen og tilsett creme fraichen
- Tilsett salt og pepper
- Stavmiks det hele til maisen er blitt puré
- Server med nachochips, bruk som topping til taco eller slipp kreativiteten løs
Hei, denne har jeg lyst til å servere gjestene mine når jeg setter taco-ting på menyen! Jeg lurte på, vil det gå å bruke rømme i stedet for creme fraîche? Jeg skal ha en halv vokst rømme i en del av hovedretten, så hadde vært fint å ikke måtte ha to ulike 😅
Hei! Har ikke prøvd å bruke rømme selv, men det tror jeg skal gå helt fint 😊 Lykke til!