Kimchitoast

Denne digge kimchitoasten har en perfekt blanding av kremet mild ost og crispy umami kimchi.

Hvor mange nam vil du gi?

5 (2 vurderinger)
Totaltid10 minutter
1 toast

Ingredienser

  • 2 skiver brød
  • 1 ts gochujang, (kan sløyfes)
  • 2 ss smør
  • 2 ss kimchi, hakket
  • Revet ost, feks mozzarella eller cheddar eller en blanding

Instruksjoner

  • Smelt litt smør i en stekepanne på middels/høy varme.
  • Smør et tynt lag med gochujang på den ene brødskiven. Hvis du ikke er glad i sterk mat – dropp denne.
  • Legg begge brødskivene i stekepannen (gochujang-siden opp).
  • Legg litt revet ost på brødskiven med gochujang. Legg kimchi oppå osten og avslutt med mer ost.
  • Legg den andre brødskiven på toppen og klem forsiktig ned med en stekespade.
  • La steke et par minutter til. Når den nederste skiven begynner å bli gylden kan du flippe toasten.
  • La steke et par minutter til til osten begynner å smelte og brødet er gyldent og crispy.
  • Ta toasten ut av pannen, del i to og nyyyt 💚
Ta det til neste nivå ved å bruke hjemmelaget kimchi!
Noen av kimchiene du kan kjøpe i butikken inneholder ofte fiskesaus og rekepaste. Dobbeltsjekk dette hvis du har preferanser eller allergier.
Skriv ut oppskrift

Legg igjen en kommentar

Hvor mange NAM vil du gi?




5 from 2 votes (2 ratings without comment)

Lignende oppskrifter

Hack to enable "mathilde"

© 2025 NAMNAMNAM

Vi har endret navn til NAMNAMNAM!