Kimchitoast

Denne digge kimchitoasten har en perfekt blanding av kremet mild ost og crispy umami kimchi.

Hvor mange nam vil du gi?

5 (2 vurderinger)
Totaltid10 minutter
1 toast

Ingredienser

  • 2 skiver brød
  • 1 ts gochujang, (kan sløyfes)
  • 2 ss smør
  • 2 ss kimchi, hakket
  • Revet ost, feks mozzarella eller cheddar eller en blanding

Instruksjoner

  • Smelt litt smør i en stekepanne på middels/høy varme.
  • Smør et tynt lag med gochujang på den ene brødskiven. Hvis du ikke er glad i sterk mat – dropp denne.
  • Legg begge brødskivene i stekepannen (gochujang-siden opp).
  • Legg litt revet ost på brødskiven med gochujang. Legg kimchi oppå osten og avslutt med mer ost.
  • Legg den andre brødskiven på toppen og klem forsiktig ned med en stekespade.
  • La steke et par minutter til. Når den nederste skiven begynner å bli gylden kan du flippe toasten.
  • La steke et par minutter til til osten begynner å smelte og brødet er gyldent og crispy.
  • Ta toasten ut av pannen, del i to og nyyyt 💚
Ta det til neste nivå ved å bruke hjemmelaget kimchi!
Noen av kimchiene du kan kjøpe i butikken inneholder ofte fiskesaus og rekepaste. Dobbeltsjekk dette hvis du har preferanser eller allergier.
Skriv ut oppskrift

Legg igjen en kommentar

Hvor mange NAM vil du gi?




Lignende oppskrifter

Hack to enable "mathilde"

© 2024 NAMNAMNAM

Vi har endret navn til NAMNAMNAM!