Denne digge kimchitoasten har en perfekt blanding av kremet mild ost og crispy umami kimchi.
Hvor mange nam vil du gi?
5 (2 vurderinger)
Totaltid10 minutter min
1 toast
Ingredienser
- 2 skiver brød
- 1 ts gochujang, (kan sløyfes)
- 2 ss smør
- 2 ss kimchi, hakket
- Revet ost, feks mozzarella eller cheddar eller en blanding
Instruksjoner
- Smelt litt smør i en stekepanne på middels/høy varme.
- Smør et tynt lag med gochujang på den ene brødskiven. Hvis du ikke er glad i sterk mat – dropp denne.
- Legg begge brødskivene i stekepannen (gochujang-siden opp).
- Legg litt revet ost på brødskiven med gochujang. Legg kimchi oppå osten og avslutt med mer ost.
- Legg den andre brødskiven på toppen og klem forsiktig ned med en stekespade.
- La steke et par minutter til. Når den nederste skiven begynner å bli gylden kan du flippe toasten.
- La steke et par minutter til til osten begynner å smelte og brødet er gyldent og crispy.
- Ta toasten ut av pannen, del i to og nyyyt 💚
Ta det til neste nivå ved å bruke hjemmelaget kimchi!
Noen av kimchiene du kan kjøpe i butikken inneholder ofte fiskesaus og rekepaste. Dobbeltsjekk dette hvis du har preferanser eller allergier.