Italiensk pizza med asparges, sopp og honning

Deilig pizza som smaker masse! Vegetar er den også faktisk. NAM!

Hvor mange nam vil du gi?

5 (2 vurderinger)
Forbredelsestid50 minutter
Tilbredningstid5 minutter
Totaltid55 minutter
1 pizza

Ingredienser

Pizzasaus

  • 2 dl creme fresh
  • 1 ss trøffelolje
  • 2 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 klype salt
  • 1 klype pepper

Topping

  • 1 bunt asparges
  • 3 stk champinong
  • 2 ss smør
  • 1 stk mozzarella
  • 100 g parmesan
  • pinjekjerner, ristede
  • honning, akasie

Instruksjoner

  • Sett ovnen på 300 grader med pizzasteinen i
  • Legg ut bakepapir og kjevle ut pizzaen på bakepapiret til du får den så tynn du bare klarer
  • Bland sammen ingrediensene til pizzasausen og sett til side, så smakene kan sette seg
  • Kutt soppen i båter
  • Stek soppen i en tørr panne på medium varme, og stek soppen til den har sluppet mesteparten av fuktigheten sin. Dette kan ta rundt 10 minutter
  • Sleng så i halvparten av smøret og rør godt
  • Legg soppen til side
  • Sleng i resten av smøret og stek aspargesen på høy varme i ca 3 minutter
  • Smør pizzasausen på pizzaen
  • Legg over skiver av mozzarella og revet parmesan
  • Topp pizzaen med sopp og asparges
  • Stek pizzaen i 5-7 minutter, midt i ovnen
  • Se på pizzaen underveis så den ikke svir seg
  • Topp pizzaen med ristede pinjekjerner og masse honning
  • Server og kos deg!
Skriv ut oppskrift

Legg igjen en kommentar

Hvor mange NAM vil du gi?




5 from 2 votes (2 ratings without comment)

Lignende oppskrifter

Hack to enable "mathilde"

© 2024 NAMNAMNAM

Vi har endret navn til NAMNAMNAM!