Deilig pizza som smaker masse! Vegetar er den også faktisk. NAM!
Hvor mange nam vil du gi?
5 (2 vurderinger)
Forbredelsestid50 minutter min
Tilbredningstid5 minutter min
Totaltid55 minutter min
1 pizza
Ingredienser
- 1 stk pizzadeig
Pizzasaus
- 2 dl creme fresh
- 1 ss trøffelolje
- 2 fedd hvitløk, finhakket
- 1 klype salt
- 1 klype pepper
Topping
- 1 bunt asparges
- 3 stk champinong
- 2 ss smør
- 1 stk mozzarella
- 100 g parmesan
- pinjekjerner, ristede
- honning, akasie
Instruksjoner
- Sett ovnen på 300 grader med pizzasteinen i
- Legg ut bakepapir og kjevle ut pizzaen på bakepapiret til du får den så tynn du bare klarer
- Bland sammen ingrediensene til pizzasausen og sett til side, så smakene kan sette seg
- Kutt soppen i båter
- Stek soppen i en tørr panne på medium varme, og stek soppen til den har sluppet mesteparten av fuktigheten sin. Dette kan ta rundt 10 minutter
- Sleng så i halvparten av smøret og rør godt
- Legg soppen til side
- Sleng i resten av smøret og stek aspargesen på høy varme i ca 3 minutter
- Smør pizzasausen på pizzaen
- Legg over skiver av mozzarella og revet parmesan
- Topp pizzaen med sopp og asparges
- Stek pizzaen i 5-7 minutter, midt i ovnen
- Se på pizzaen underveis så den ikke svir seg
- Topp pizzaen med ristede pinjekjerner og masse honning
- Server og kos deg!