Hvordan koke perfekte egg

Å koke perfekte egg kan være vanskeligere enn det ser ut til. Målet er et egg der all hvitte og ytterste del av plommen er kokt, men med en bløt og velsmakende kjerne. Eggene kan fort sprekke under hard koking, og det er lett å ende opp med at det enten blir for hardt eller for bløt.

Denne oppskriften viser hvordan du kjapt og enkelt kan koke det perfekte egg.

Hvor mange nam vil du gi?

Ingen vurderinger enda
1 porsjon

Utstyr

  • Kasserolle
  • Spiseskje

Ingredienser

  • 1 stk egg

Instruksjoner

  • Ta egget ut av kjøleskapet.
  • Kok opp en kjele med vann.
  • Skru temperaturen noe ned en tredjedel.
  • Legg egget i det kokende vannet med en spiseskje.
  • La egget koke i akkurat 7 minutter.
  • Etter 7 minutter lar du egget ligge i rennende kaldt vann i 30 sekunder.
  • Deretter er egget klar til servering.
Skriv ut oppskrift

Legg igjen en kommentar

Hvor mange NAM vil du gi?




Lignende oppskrifter

Hack to enable "mathilde"

© 2024 NAMNAMNAM

Vi har endret navn til NAMNAMNAM!