Det er veldig mye godt det går an å putte i en hummus! Soltørket tomat og basilikum er to av våre forslag.
Hvor mange nam vil du gi?
5 (3 vurderinger)
Totaltid15 minutter min
1 porsjon
Utstyr
- Foodprosessor
Ingredienser
- 1 boks kikerter, hermetiske
- 1 ss tahini
- 3 fedd hvitløk, revet
- 3 ss sitronsaft
- 5 skiver soltørkede tomater, i lake
- 0,5 dl olje fra de soltørkede tomatene
- 10-15 stk basilikumblader
- Salt, smak til
Instruksjoner
- Skyll kikertene godt i kaldt vann i en sil eller et dørslag.
- Ha alle ingrediensene i en foodprosessor og kjør til konsistensen er som en litt fast puré. Hvis den ser litt for tykk ut kan du ha oppi mer olje.
- Ha litt mer olje på toppen når du skal servere den. Nyt!
Går du tom for olje fra tomatene kan du bruke en digg olivenolje istedenfor.
Har du lyst til å prøve mer hummus? Sjekk ut Hummus eller Rødbethummus