Hjemmelaget teriyakisaus

Teriyakisaus er en sursøt japansk saus som passer veldig godt til både fisk og kylling.

Hvor mange nam vil du gi?

4,17 (6 vurderinger)
1 lite syltetøyglass

Ingredienser

  • 4 dl soyasaus, *
  • 1 dl rødvinseddik
  • 3 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 ts ingefær, finhakket
  • 2 ss honning

Instruksjoner

  • Finhakk hvitløk og ingefær
  • Finn frem en bolle og bland alle ingrediensene godt sammen
  • Om du har tid kan du la sausen stå i noen minutter før servering, slik at smakene får satt seg
  • Server
* bruk glutenfri soyasaus for å gjøre retten glutenfri. 
Skriv ut oppskrift

Legg igjen en kommentar

Hvor mange NAM vil du gi?




4,17 from 6 votes (6 ratings without comment)

Lignende oppskrifter

Hack to enable "mathilde"

© 2024 NAMNAMNAM

Vi har endret navn til NAMNAMNAM!