Spicy thai curry med masse gode smaker! Server med nykokt jasminris.

Hvor mange nam vil du gi?
5 (1 vurdering)
Totaltid30 minutter min
2 personer
Ingredienser
- 2 stk kylling lårfilet
- 1 stk rød paprika
- 100 g bambusskudd
- 1 boks kokosmelk, 0,3 dl (ikke lett-versjon)
- 3 ss grønn curry paste, av god kvalitet
- 2 dl kyllingkraft
- 1 ss fiskesaus
- 1 ss palmesukker
- 2 stk kaffir lime blad
Instruksjoner
- Kutt kylling i biter og paprika i strimler.
- Ha bambusskuddene ut av boksen og skyll dem.
- Varm en panne på middels-høy varme. Ha i det tykkeste øverste laget av kokosmelken og stek til det begynner å boble og det skiller seg.
- Tilsett curry paste og stek i 1 min. Juster mengden curry paste ut i fra hvor sterkt du vil ha det.
- Tilsett kylling og stek til den har begynt å få farge utenpå.
- Tilsett resten av kokosmelken og kyllingkraft.
- La koke i ca 10 minutter til kyllingen er gjennomkokt.
- Tilsett fiskesaus og palmesukker. Smak deg frem. Ha i mer sukker hvis det er for sterkt. Riv limebladene i to og tilsett.
- Kok videre i 2 minutter.
- Tilsett paprika og bambusskudd og kok i 1 minutt til.
- Server over nykokt jasminris.