Denne retten huker av på alt. Sunn, pen, billig, allergifri og sykt digg. En smakfull, enkel og sunn forrett som ikke tar mer enn noen minutter å lage. En rett som de aller fleste kan spise, og som leker i munnen ?
Hvor mange nam vil du gi?
Ingen vurderinger enda
4 porsjoner
Utstyr
- Grill eller grillpanne
Ingredienser
- 4 stk nektariner
- 1 stk Crispsalat
- 2 stk reddik, i skiver
- granateplekjerner, kan sløyfes
Vinagrette
- 2 ss olivenolje
- 2 stk hvitløksfedd, finhakket
- 1 ss ingefær, revet
- 2 ss soyasaus, glutenfri
- 1 ss honning
- 1 stk lime, saften
- 1 ts sesamolje
Instruksjoner
- Skru opp grillen til full varme.
- Bland sammen ingrediensene til vinaigretten i en bolle.
- Ha crispisalat og reddik på en tallerken.
- Del nektarinene i 4 båter per nektarin.
- Legg nektarinene på direkte varme på grillen, med kjøttsiden ned.
- Grill nektarinene på høy varme i 4-5 minutter.
- Legg de ferdiggrillede nektarinene på tallerkenen med kjøttsiden opp.
- Ha over vinaigretten og granateplekjernene og voíla! En superdigg forrett.
Tips! Om du ikke finner nektarin, kan fersken, plomme og fiken gjøre samme susen!