Grillet nektarin med syrlig vinaigrette

Denne retten huker av på alt. Sunn, pen, billig, allergifri og sykt digg. En smakfull, enkel og sunn forrett som ikke tar mer enn noen minutter å lage. En rett som de aller fleste kan spise, og som leker i munnen ?

Hvor mange nam vil du gi?

Ingen vurderinger enda
4 porsjoner

Utstyr

  • Grill eller grillpanne

Ingredienser

  • 4 stk nektariner
  • 1 stk Crispsalat
  • 2 stk reddik, i skiver
  • granateplekjerner, kan sløyfes

Vinagrette

  • 2 ss olivenolje
  • 2 stk hvitløksfedd, finhakket
  • 1 ss ingefær, revet
  • 2 ss soyasaus, glutenfri
  • 1 ss honning
  • 1 stk lime, saften
  • 1 ts sesamolje

Instruksjoner

  • Skru opp grillen til full varme.
  • Bland sammen ingrediensene til vinaigretten i en bolle.
  • Ha crispisalat og reddik på en tallerken.
  • Del nektarinene i 4 båter per nektarin.
  • Legg nektarinene på direkte varme på grillen, med kjøttsiden ned.
  • Grill nektarinene på høy varme i 4-5 minutter.
  • Legg de ferdiggrillede nektarinene på tallerkenen med kjøttsiden opp.
  • Ha over vinaigretten og granateplekjernene og voíla! En superdigg forrett.
Tips! Om du ikke finner nektarin, kan fersken, plomme og fiken gjøre samme susen! 
Skriv ut oppskrift

Legg igjen en kommentar

Hvor mange NAM vil du gi?




Lignende oppskrifter

Hack to enable "mathilde"

© 2024 NAMNAMNAM

Vi har endret navn til NAMNAMNAM!