Alt kan grilles! Og ofte ender man opp med å grille alt rødt kjøtt. Om du ønsker å grille noe sunt, vegansk og skikkelig smakfult er det bare å kjøre på med denne oppskriften, enten du spiser dette alene eller tilfører annet digg.
Hvor mange nam vil du gi?
5 (1 vurdering)
2 porsjoner
Ingredienser
- 8 stk gulrøtter, skåret på langs
- 0.5 stk sommerkål, skåret i båter
- 2 ss soltørkede tomater, finhakket
- olivenolje
- havsalt
- persille
Instruksjoner
- Start med å lage en superdigg hummus. Oppskriften finner du her.
- Forvarm grillen på middels varme
- Skrell gulrøttene
- Legg oppskårede gulrøtter og kål på en tallerken og ha over olje
- Legg gulrøtter og la dem grille på middels i 15 minutter
- Skru så opp varmen og legg på kålen
- La dem ligge sammen i 5 minutter
- Ha over på serveringsfat og salt gulrøttene
- Strø på soltørkede tomater og persille
- Server med hjemmelaget hummus og kos deg!
Ønsker du å bytte ut hummusen med tzatziki finner du oppskrift her.