Frittata

Frittata er en italiensk omeletttype der du steker endel av ingrediensene på forhånd før du heller over egget. Megagod til frokost eller brunsj!

Hvor mange nam vil du gi?

4,34 (3 vurderinger)
Totaltid30 minutter
2 personer

Ingredienser

  • 4 stk egg
  • 1 ss smør
  • 0.5 stk løk, grovhakket
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 0.5 stk chorizopølse, i biter
  • 10 stk cherrytomater, delt i to
  • 1 ss creme fresh
  • 4 ss parmesan, revet
  • 1 stk vårløk, kan sløyfes
  • salt og pepper

Instruksjoner

  • Sett på ovnen på 200 grader
  • Smelt smøret i en stekepanne på medium til høy varme
  • Tilsett løken og la den steke under omrøring til den blir blank
  • Tilsett så hvitløk og chorizo og stek i 5 minutter under omrøring
  • Sett 3 tomater til side, og hell deretter de resterende oppkuttede tomatene i stekepannen
  • Stek tomatene sammen med resten av blandingen i 3 minutter
  • Knus eggene i en bolle og tilsett creme fresh
  • Rør godt til blandingen er blitt jevn
  • Hell eggeblandingen over i stekepannen så den dekker innholdet
  • Riv parmesan over frittataen
  • Plasser de tre tomatene som du har spart i midten av pannen
  • Sett frittataen i ovnen og la den steke i 5 minutter, til den er blitt gylden på toppen
  • Dryss over hakket vårløk og litt mer parmesan om du har og vipps har du deilig frittata!
Tips: Server frittataen på deilig hjemmelaget brød!
Skriv ut oppskrift

Legg igjen en kommentar

Hvor mange NAM vil du gi?




Lignende oppskrifter

Hack to enable "mathilde"

© 2024 NAMNAMNAM

Vi har endret navn til NAMNAMNAM!