Frisk og syrlig eplegløgg

Digg og krydret tvist på den klassiske julegløggen.

Hvor mange nam vil du gi?

Ingen vurderinger enda
Totaltid40 minutter
8 porsjoner

Ingredienser

  • 1 liter eplejuice
  • 50 g sukker
  • 1 stk sitron
  • 3 stk kanelstenger
  • ca 50 stk kardemommefrø
  • 4 stk stjerneanis, hele
  • 1 flaske hvitvin
  • 2 dl calvados eller brandy
  • 1 stk eple

Instruksjoner

  • Kok opp eplejuicen med sukker, krydder og skiver av halvparten av sitronen.
  • La det trekke i ca 30 minutter eller til du synes det smaker gløggete.
  • Hell deretter oppi hvitvin og valgt sprit. Vil du ha den sterkere bruker du mer!
  • Varm opp gløggen forsiktig. Den skal bli varm, men den skal ikke koke.
  • Til slutt, sil gløggen og pynt med noen skiver av eple og resten av sitronen.
Skriv ut oppskrift

Legg igjen en kommentar

Hvor mange NAM vil du gi?




Lignende oppskrifter

Hack to enable "mathilde"

© 2024 NAMNAMNAM

Vi har endret navn til NAMNAMNAM!