Entrecôte med pak choy-salat

Entrecôte andre biffstykker kan ha uendelig med ulike tilbehørsstiler. Her har vi gått for en litt thai-inspirert type og synes det er megadigg!

Hvor mange nam vil du gi?

3,50 (2 vurderinger)
4 porsjoner

Ingredienser

  • 4 stk entrecote
  • 350 g eggnudler
  • 1 stk lime, i båter (til servering)
  • smør, til steking
  • olje, til steking
  • koriander, til servering
  • sesamfrø

Wok

  • 4 stk pak choi, i strimler
  • 1 stk rødløk, i strimler
  • 1 stk grønt eple, i strimler

Saus

  • 2 dl soyasaus
  • 2 ss honning
  • 2 ss sriracha
  • 1 ts sesamolje
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 ss ingefær, finhakket
  • 1 stk lime, safen

Instruksjoner

  • Ta entrecotene ut av kjøl og la det ligge i romtemperatur i minst 30 minutter.
  • Massér inn havsalt og pepper i kjøttet på hver side.
  • Bland sammen ingrediensene til sausen, og sett til side.
  • Varm stekepannen med en god spiseskje smør. La smøret smelte og varme seg opp til det blir brunt. Det er viktig å la pannen bli ordentlig varm.
  • Legg i kjøttet og la det steke på en side til kjøttsaft begynner å piple på oversiden av kjøttet. Da er det på tide å snu. Kjøttet vil være medium stekt når det begynner å piple på også denne siden.
  • Sett kjøttet til side.
  • Varm olje i en wokpanne eller panne med høye kanter og tilsett wokgrønnsakene. La de frese under omrøring på høy varme til de blir blanke, men fortsatt beholder spenst.
  • Kok opp glassnudler som anvist på pakningen. Se til å ha litt salt i vannet.
Skriv ut oppskrift

Legg igjen en kommentar

Hvor mange NAM vil du gi?




3,50 from 2 votes (2 ratings without comment)

Lignende oppskrifter

Hack to enable "mathilde"

© 2024 NAMNAMNAM

Vi har endret navn til NAMNAMNAM!