Digg stekt ris

Stekt ris er digg! Smaker masse og er superlett å lage. Her kan du slenge inn alle grønnsaker du vil spise opp, så du slipper å kaste dem. Egentlig ikke noen grunn til å ikke spise det i dag.

Hvor mange nam vil du gi?

3,75 (4 vurderinger)
2 porsjoner

Ingredienser

  • 400 g ris
  • 1 ss nøytral olje
  • 2 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 stk chili, finhakket
  • 2 stk gulrot, i strimler
  • 0.5 stk brokkoli, i biter
  • 0.5 stk rødløk, i strimler
  • 2 stk kyllingfilet, i terninger
  • 2 stk chili
  • 3 ss soyasaus
  • 1 ss sriracha
  • lime , i båter
  • sesamfrø, kan sløyfes

Instruksjoner

  • Kok opp ris og sett til side.
  • Stek kyllingen i en varm panne, til den er gjennomstekt. Sett til side.
  • Varm en wokpanne eller stekepanne med høye kanter til høy varme.
  • Tilsett oljen i pannen sammen med hvitløk og chilli.
  • Tilsett så gulrot, brokkoli og rødløk og la det hele stekes kjapt under omrøring.
  • Ha deretter i den stekte risen og kyllingen og rør det hele sammen
  • Tilsett så soyasaus og sriracha, og rør godt.
  • Smak på risen. Ønsker du mer salt eller spice kan du ha i mer soya eller sriracha.
  • Lag et "rede" midt i wokpannen og kakk inn eggene.
  • Rør det hele godt sammen. Eggene vil koagulere og skape en deilig eggerøre.
  • Strø over sesamfrø og skvis over lime.
  • Server!
Skriv ut oppskrift

Legg igjen en kommentar

Hvor mange NAM vil du gi?




Lignende oppskrifter

Hack to enable "mathilde"

© 2024 NAMNAMNAM

Vi har endret navn til NAMNAMNAM!