Casarecce pasta med rød pesto

Hvor mange nam vil du gi?

4,80 (5 vurderinger)
Totaltid20 minutter
2 personer

Ingredienser

  • 200 g tørr Casarecce pasta, evt Fusilli
  • Olivenolje
  • 2 stk sjalottløk, i tynne skiver
  • 3 fedd hvitløk, i tynne skiver
  • ca 130 g rød pesto
  • 2 dl matfløte
  • 0,5 – 1 dl pastavann
  • Salt og pepper

Til servering

  • Parmesan, revet
  • Chiliflak, kan sløyfes

Instruksjoner

  • Kok opp vann til pasta. Kok pastaen 2 minutter kortere enn det som står anvist på pakken.
  • Kutt opp løk og hvitløk og stek i litt olivenolje i en stekepanne på middels varme.
  • Når løken er myk og blank – ha pestoen i pannen og bland godt.
  • Hell over fløten. Kok opp og la stå og småputre til pastaen er klar.
  • Ha den nesten ferdigkokte pastaen over i pannen sammen med litt av pastavannet. Begynn med litt og ha heller i mer underveis hvis det trengs.
  • Kok opp igjen og la småkoke til pastaen er ferdig. Rør innimellom.
  • Spe på med mer pastavann hvis det trengs mer væske i pannen.
  • Smak til slutt til med salt og pepper.
  • Fordel i skåler og riv litt parmesan og strø noen chiliflak på toppen.
Lag din egen pesto!
Skriv ut oppskrift

Legg igjen en kommentar

Hvor mange NAM vil du gi?




4,80 from 5 votes (5 ratings without comment)

Lignende oppskrifter

Hack to enable "mathilde"

© 2024 NAMNAMNAM

Vi har endret navn til NAMNAMNAM!