Casarecce pasta med rød pesto

Hvor mange nam vil du gi?

4,80 (5 vurderinger)
Totaltid20 minutter
2 personer

Ingredienser

  • 200 g tørr Casarecce pasta, evt Fusilli
  • Olivenolje
  • 2 stk sjalottløk, i tynne skiver
  • 3 fedd hvitløk, i tynne skiver
  • ca 130 g rød pesto
  • 2 dl matfløte
  • 0,5 – 1 dl pastavann
  • Salt og pepper

Til servering

  • Parmesan, revet
  • Chiliflak, kan sløyfes

Instruksjoner

  • Kok opp vann til pasta. Kok pastaen 2 minutter kortere enn det som står anvist på pakken.
  • Kutt opp løk og hvitløk og stek i litt olivenolje i en stekepanne på middels varme.
  • Når løken er myk og blank – ha pestoen i pannen og bland godt.
  • Hell over fløten. Kok opp og la stå og småputre til pastaen er klar.
  • Ha den nesten ferdigkokte pastaen over i pannen sammen med litt av pastavannet. Begynn med litt og ha heller i mer underveis hvis det trengs.
  • Kok opp igjen og la småkoke til pastaen er ferdig. Rør innimellom.
  • Spe på med mer pastavann hvis det trengs mer væske i pannen.
  • Smak til slutt til med salt og pepper.
  • Fordel i skåler og riv litt parmesan og strø noen chiliflak på toppen.
Lag din egen pesto!
Skriv ut oppskrift

Legg igjen en kommentar

Hvor mange NAM vil du gi?




Lignende oppskrifter

Hack to enable "mathilde"

© 2024 NAMNAMNAM

Vi har endret navn til NAMNAMNAM!