Burrata er digg, og burde spises oftere. Dette er derfor en enkel måte å servere deilig burrata som i tillegg ser megbra ut.
Hvor mange nam vil du gi?
5 (2 vurderinger)
2 personer
Ingredienser
- 1 stk burrata
- 1 ss nøytral olje
- 2 stk klasetomat
- 2 stk vårløk
- balsamicosirup
- oliven, kan sløyfes
- pinjekjerner, kan sløyfes
Instruksjoner
- Legg burrata midt på en tallerken eller et serveringsfat
- Skru en stekepanne, gjerne grillpanne, på høy varme og la platen varme seg opp
- Kutt tomatene i to på langs og legg dem med flatsiden ned i bannen
- Stek tomatene godt i 2-3 minutter, til de har fått en fin farge på utsiden.
- Ta tomatene ut av pannen og legg dem med stekesiden opp på tallerkenen
- Legg vårløkene i stekepannen og stek de hardt på alle sider
- Stek også disse i 2-3 minutter .
- Legg også disse over på tallerkenen, over tomatene.
- Sleng så pinjetjernene i pannen og stek dem til de er gyldne.
- Sett til side.
- Legg dine favorittoliven på tallerkenen
- Svis over noen striper med balsamicosirup
- Dryss over pinjekjernene
- Server!
Tips: Denne retten er kjempegod med landbrød ved siden av, eller et annet godt hjemmebakt brød.