Burrata med tomat og oliven

Burrata er digg, og burde spises oftere. Dette er derfor en enkel måte å servere deilig burrata som i tillegg ser megbra ut.

Hvor mange nam vil du gi?

5 (2 vurderinger)
2 personer

Ingredienser

  • 1 stk burrata
  • 1 ss nøytral olje
  • 2 stk klasetomat
  • 2 stk vårløk
  • balsamicosirup
  • oliven, kan sløyfes
  • pinjekjerner, kan sløyfes

Instruksjoner

  • Legg burrata midt på en tallerken eller et serveringsfat
  • Skru en stekepanne, gjerne grillpanne, på høy varme og la platen varme seg opp
  • Kutt tomatene i to på langs og legg dem med flatsiden ned i bannen
  • Stek tomatene godt i 2-3 minutter, til de har fått en fin farge på utsiden.
  • Ta tomatene ut av pannen og legg dem med stekesiden opp på tallerkenen
  • Legg vårløkene i stekepannen og stek de hardt på alle sider
  • Stek også disse i 2-3 minutter .
  • Legg også disse over på tallerkenen, over tomatene.
  • Sleng så pinjetjernene i pannen og stek dem til de er gyldne.
  • Sett til side.
  • Legg dine favorittoliven på tallerkenen
  • Svis over noen striper med balsamicosirup
  • Dryss over pinjekjernene
  • Server!
Tips: Denne retten er kjempegod med landbrød ved siden av, eller et annet godt hjemmebakt brød. 
Skriv ut oppskrift

Legg igjen en kommentar

Hvor mange NAM vil du gi?




5 from 2 votes (2 ratings without comment)

Lignende oppskrifter

Hack to enable "mathilde"

© 2024 NAMNAMNAM

Vi har endret navn til NAMNAMNAM!