Burrata med tomat og oliven

Burrata er digg, og burde spises oftere. Dette er derfor en enkel måte å servere deilig burrata som i tillegg ser megbra ut.

Hvor mange nam vil du gi?

5 (2 vurderinger)
2 personer

Ingredienser

  • 1 stk burrata
  • 1 ss nøytral olje
  • 2 stk klasetomat
  • 2 stk vårløk
  • balsamicosirup
  • oliven, kan sløyfes
  • pinjekjerner, kan sløyfes

Instruksjoner

  • Legg burrata midt på en tallerken eller et serveringsfat
  • Skru en stekepanne, gjerne grillpanne, på høy varme og la platen varme seg opp
  • Kutt tomatene i to på langs og legg dem med flatsiden ned i bannen
  • Stek tomatene godt i 2-3 minutter, til de har fått en fin farge på utsiden.
  • Ta tomatene ut av pannen og legg dem med stekesiden opp på tallerkenen
  • Legg vårløkene i stekepannen og stek de hardt på alle sider
  • Stek også disse i 2-3 minutter .
  • Legg også disse over på tallerkenen, over tomatene.
  • Sleng så pinjetjernene i pannen og stek dem til de er gyldne.
  • Sett til side.
  • Legg dine favorittoliven på tallerkenen
  • Svis over noen striper med balsamicosirup
  • Dryss over pinjekjernene
  • Server!
Tips: Denne retten er kjempegod med landbrød ved siden av, eller et annet godt hjemmebakt brød. 
Skriv ut oppskrift

Legg igjen en kommentar

Hvor mange NAM vil du gi?




Lignende oppskrifter

Hack to enable "mathilde"

© 2024 NAMNAMNAM

Vi har endret navn til NAMNAMNAM!