Deilige skiver crostini med krabbe, som kombinerer salte, syrlige og søte smaker. Perfekt for varme sommerkvelder med et glass hvitvin.
Hvor mange nam vil du gi?
Ingen vurderinger enda
4 porsjoner
Utstyr
- Stekepanne
Ingredienser
- 1 stk fransk baguette, i skiver
- 4 ss olivenolje
- 1 stk krabbeskjell, fylt
- 1 dl aioli
- 1 stk eple, syrlig, gjerne grønt
- 50 g syltet fennikel
- lodderogn
Instruksjoner
- Skjær baguetten i skiver på ca 1-2 cm.
- Varm oljen i en panne og stek baguettene i pannen til de får en mørk og gylden farge.
- Smør på alioli.
- Fyll på med krabbefyll. Ikke vær redd for å bygge litt i høyden.
- Fordel 1-3 biter fennikel på hver skive.
- Kutt eplet i tynne strimler og fordel utover skivene. 2-3 er nok pr. skive.
- Plasser en teskje lodderogn på toppen.