Bruschetta med krabbe, syltet fennikel og lodderogn

Deilige skiver crostini med krabbe, som kombinerer salte, syrlige og søte smaker. Perfekt for varme sommerkvelder med et glass hvitvin.

Hvor mange nam vil du gi?

Ingen vurderinger enda
4 porsjoner

Utstyr

  • Stekepanne

Ingredienser

  • 1 stk fransk baguette, i skiver
  • 4 ss olivenolje
  • 1 stk krabbeskjell, fylt
  • 1 dl aioli
  • 1 stk eple, syrlig, gjerne grønt
  • 50 g syltet fennikel
  • lodderogn

Instruksjoner

  • Skjær baguetten i skiver på ca 1-2 cm.
  • Varm oljen i en panne og stek baguettene i pannen til de får en mørk og gylden farge.
  • Smør på alioli.
  • Fyll på med krabbefyll. Ikke vær redd for å bygge litt i høyden.
  • Fordel 1-3 biter fennikel på hver skive.
  • Kutt eplet i tynne strimler og fordel utover skivene. 2-3 er nok pr. skive.
  • Plasser en teskje lodderogn på toppen.
Skriv ut oppskrift

Legg igjen en kommentar

Hvor mange NAM vil du gi?




Lignende oppskrifter

Hack to enable "mathilde"

© 2024 NAMNAMNAM

Vi har endret navn til NAMNAMNAM!