Hvorfor ikke toppe dagens pasta med denne bolognesesausen? Masse grønnsaker, ganske enkel og veldig veldig digg.
Hvor mange nam vil du gi?
4,50 (2 vurderinger)
2 personer
Ingredienser
- 1/2 stk rødløk
- 3 fedd hvitløk, finhakket eller presset
- 1 ss ingefær, finhakket eller revet
- 1/2 stk chili, finhakket
- 1 stk gulrot, finkuttet
- 1 stk rød paprika, finkuttet
- 250 g sjampinjong, finkuttet
- solsikkeolje
- 2 ss eplecidereddik
- 1 boks (400g) hakkede tomater
- 1 dl vann
- 1 stk laurbærblad
- 300 g grønne linser
- salt og pepper
- basilikum, fersk
Instruksjoner
- Kutt alle grønnsakene.
- Varm en stekepanne med litt solsikkeolje.
- Ha i rødløk, hvitløk, chili og ingefær og stek på middels varme i ca 3 minutter.
- Tilsett gulrot og paprika og stek i 3 minutter til.
- Ha i soppen og stek videre i ca 5 minutter.
- Tilsett eplecidereddik og tomater og rør godt inn.
- Bland inn vann og ha i laurbærbladet.
- La stå og småkoke på middels varme i ca 10 minutter. Rør innimellom.
- Bland inn linsene og kok videre i ca 5 minutter.
- Smak til med godt med salt og pepper og server med litt fersk basilikum.
Server med din favorittpasta ? Husk glutenfri pasta for å holde retten glutenfri.
Vil du lage din egen tagliatelle? Oppskrift finnes her!