Bolognese med linser og sopp

Hvorfor ikke toppe dagens pasta med denne bolognesesausen? Masse grønnsaker, ganske enkel og veldig veldig digg.

Hvor mange nam vil du gi?

4,50 (2 vurderinger)
2 personer

Ingredienser

  • 1/2 stk rødløk
  • 3 fedd hvitløk, finhakket eller presset
  • 1 ss ingefær, finhakket eller revet
  • 1/2 stk chili, finhakket
  • 1 stk gulrot, finkuttet
  • 1 stk rød paprika, finkuttet
  • 250 g sjampinjong, finkuttet
  • solsikkeolje
  • 2 ss eplecidereddik
  • 1 boks (400g) hakkede tomater
  • 1 dl vann
  • 1 stk laurbærblad
  • 300 g grønne linser
  • salt og pepper
  • basilikum, fersk

Instruksjoner

  • Kutt alle grønnsakene.
  • Varm en stekepanne med litt solsikkeolje.
  • Ha i rødløk, hvitløk, chili og ingefær og stek på middels varme i ca 3 minutter.
  • Tilsett gulrot og paprika og stek i 3 minutter til.
  • Ha i soppen og stek videre i ca 5 minutter.
  • Tilsett eplecidereddik og tomater og rør godt inn.
  • Bland inn vann og ha i laurbærbladet.
  • La stå og småkoke på middels varme i ca 10 minutter. Rør innimellom.
  • Bland inn linsene og kok videre i ca 5 minutter.
  • Smak til med godt med salt og pepper og server med litt fersk basilikum.
Server med din favorittpasta ? Husk glutenfri pasta for å holde retten glutenfri.
Vil du lage din egen tagliatelle? Oppskrift finnes her!
Skriv ut oppskrift

Legg igjen en kommentar

Hvor mange NAM vil du gi?




Lignende oppskrifter

Hack to enable "mathilde"

© 2024 NAMNAMNAM

Vi har endret navn til NAMNAMNAM!