Bao med ribbe og kimchi er den perfekte måten å få spist ribberester og samtidig fulle munnen med masse nye deilige smaker.
Hvor mange nam vil du gi?
5 (1 vurdering)
Totaltid30 minutter min
4 personer
Ingredienser
- 12 stk bao
- 12 skiver ribbe, helst med svor
- 1 dl chilimajones
- 1 stk mango, i skiver
- 2 dl kimchi
- ruccola
Marinade til ribbe
- 4 ss soyasaus
- 1 ss rødvinseddik
- 2 ss honning
Instruksjoner
- Bland sammen ingrediensene til marinaden i en bolle
- Legg ribbebitene i marinaden og la de ligge og kose seg i minst 30 minutter
- Steam baobunsene slik at de blir varme og luftige
- Smør et tykt lag chilimajones i bunnen av baoene
- Fyll så baoene med ruccola, mango og kimchi
- Ta ribben ut av marinaden
- Legg så ribben inni baobrødet sammen med de andre ingrediensene
- Server baobunsene ferdig fylt eller la gjestene fylle dem selv.
- Kos deg!