Bakt gnocchi i chorizo og mozzarella

Deilig tomatisert gryte som tar kort tid å lage og som smaker digg!

Hvor mange nam vil du gi?

4,60 (5 vurderinger)
Forbredelsestid10 minutter
Tilbredningstid25 minutter
Totaltid35 minutter
4 porsjoner

Utstyr

  • Stavmikser

Ingredienser

  • 1 ss olivenolje
  • 1 stk gul løk, grovhakket
  • 4 fedd hvitløk, grovhakket
  • 1 stk chili, grovhakket
  • 120 g chorizo, i biter
  • 800 g cherrytomater på boks
  • 1 ss sukker
  • 600 g gnocchi, fersk
  • 1 stk mozzarella
  • basilikum
  • salt og pepper

Instruksjoner

  • Sett stekeovnen på 300 grader
  • Finn frem en stor kasserolle og sett på medium varme
  • Ha i oljen og la den varme seg opp
  • Ta så i løk, hvitløk og chilli og stek det til løken er myk og blank, ca 8 minutter
  • Tilsett så den kuttede chorizoen og stek i nye 5 minutter til pølsen har fått en fin stekekant
  • Hell i tomatene og tilsett sukker, og smak til med salt og pepper
  • Kok opp tomatsausen og la den stå å putre i minst 10 minutter, men gjerne lengre. Pass på å røre jevnlig.
  • Stavmiks så sammen tomatblandingen til en jevn og fin masse
  • Ha så i gnocchi og kok i rundt 8 nye minutter, til gnocchien er blitt myk
  • Rør inn 3/4 av mozzarellaen og en neve basilikum
  • Legg den resterende mozzarellaen på toppen og sett kasserollen i stekeoven i 3 minutter
  • Følg med underveis og se til at osten smelter og blir gylden
  • Strø over litt basilikum og server
Tips: Har du ikke gnocchi kan du bruke hvilken som helst type pasta i denne oppskriften
Skriv ut oppskrift

Legg igjen en kommentar

Hvor mange NAM vil du gi?




4,60 from 5 votes (5 ratings without comment)

Lignende oppskrifter

Hack to enable "mathilde"

© 2025 NAMNAMNAM

Vi har endret navn til NAMNAMNAM!