Om oss

Vi ville i utgangspunktet ikke skrive en om oss-side, fordi namnamnam ikke handler så mye om oss. Namnamnam handler om mat. God mat. Morsom mat. Inkluderende mat. Stemningsskapende mat.

Vi innså likevel at dere sikkert er interessert i å vite hvem dere får disse matoppskriftene fra. Vi er en gjeng på fire med ulike hensyn vi må ta i matveien. Til felles har vi at vi er veldig glad i å lage mat til vennene våre, som også har sine preferanser. Vi innså at det ikke alltid er lett å finne en skikkelig god oppskrift når du plutselig får en vegetarianer, en cøliaker og en laktoseintolerant på middag samme kveld.

Namnamnam er derfor lagt opp slik at du enkelt kan huke av for hvilke hensyn du foretrekker å ta under matlagingen, og at du likevel ender opp med et sykt digg måltid. Et måltid som ikke er preget av begrensninger, men som heller smaker fantastisk fordi du har benyttet alle de andre gode alternativene matverden har å by på.

Vi er heller ikke fremmed for å kose oss med en god drink på en fredag, lørdag eller tirsdag. Vi har derfor også samlet opp våre drinkfavoritter på denne siden. Også disse med mål om å være inkluderende og skape god stemning.

Følg oss gjerne på instagram eller referer til oss om du lager noe du er fornøyd med. Vi håper virkelig at dere liker siden, og at dere bare tar kontakt med oss om det er noe dere lurer på.

Hilsen nam-gjengen.
 

© 2024 NAMNAMNAM

Vi har endret navn til NAMNAMNAM!